Bonna Vago Koleksiyonu

Gastronomi sektörünün profesyonellerine özel balık tabağı sunumları ile karşınızdayız! Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte günler daha uzun, havalar daha sıcak ve akşamlar da daha hareketli hale geliyor. Güneşin ufukta kaybolup yerini yumuşak bir serinliğe bıraktığı o büyülü anlarla başlayan yaz akşamları, bahçelerde, teraslarda ya da sahil kenarında kurulan sofralar, dostlarla paylaşılan kahkahalar ve anılarla zenginleşiyor. İşte bu yüzden sıcak yaz akşamlarını keyifli kılan en değerli şey nedir derseniz, uzun sohbetlerin eşlik ettiği tadına doyum olmaz sofralar deriz… Yaz akşamlarının bol lezzetli balık sunumları için derlediğimiz bu yazıda balık tabağı sunumları ve mezeler için önerilerimizi bulacaksınız.

Açık havada kurulan sofraların vazgeçilmezi ise taze balıklar, zeytinyağlı mezeler ve domatesin, salatalığın, biberin bol olduğu yaz salataları… Denizden yeni çıkmış balıkların ızgarada pişerken yayılan kokusu sofraya davet ederken, stil sahibi ve özgün sunumlarla balık ve meze sofralarınızı şık ve göz alıcı bir hale getirebilirsiniz.

 

Bonna Viento Koleksiyonu

Balık Tabağı Sunumları

 

Balık tabağı sunumları ve meze sunumu nasıl olmalıdır? 

Yıldızların altında, hafif bir meltemin ve keyifli bir muhabbetin eşlik ettiği sofralarda yenen balığın tamamlayıcısı birbirinden lezzetli mezelerdir… Acılı ezmeden humusa, şakşukadan zeytinyağlı favaya leziz mezelerin tadı kadar sunumu da göze hitap etmeli diyorsanız önerilerimiz tam size göre…

Öncelikle yaz sofralarında çokça tercih edilen balık tabağı sunumları ve mezeler için uygun tabak seçimi yapmakla başlayalım. Çünkü sunumun en önemli unsurlarından biri hiç kuşkusuz ki doğru tabak seçimidir. Sunumlarınızda tercih edeceğiniz tabak, yemeğin boyutuna, şekline ve lezzetine uygun olmalıdır. Örneğin, büyük bir yemek için küçük bir tabak kullanmak, yemeğin küçük ve yetersiz görünmesine neden olabileceği gibi yemeğin türü de sunum tarzını belirlemede etkili olmaktadır. Peki yaza uygun tabaklar nelerdir diye soruyorsanız işte size özel birkaç harika öneri.

Yaz esintilerini sofraya taşıyan mavi beyaz masalar

Yaz sofralarında sadelik ile muhteşem sunumlar elde edebileceğiniz gibi farklı renklerde ve desenlerde tabaklar kullanarak sofranızı çok daha canlı hale getirebilirsiniz. Özellikle mavi ve beyaz renklerin deniz temasıyla uyum sağladığı koleksiyonlar yaz mevsimine en çok yakışanlar arasında yer alıyor. Premium porselen markası Bonna’nın Bluewave ve Harena Koleksiyonları tam yaz esintilerini sofralara taşıyan türden…

 

Bonna Bluewave Koleksiyonu

Balık Tabağı Sunumlarına Özel: Bluewave Koleksiyonu

 

Yazın coşkusunu sofra sunumlarına yansıtan Bluewave koleksiyonu, beyaz porselen üzerinde mavi dalga motifini içeren tasarımıyla denizin gücünü ve güzelliğini tüm ihtişamıyla hatırlatıyor. Aynı zamanda değişimin ve olasılıkların simgesi olan dalga, hayatın sürekli iniş çıkışını temsil ettiği gibi hem sakinleştirici hem de canlandırıcı bir güce sahip. Şeflerin yaratıcılığını tetikleyen Bluewave, hepimiz için de tam bir ilham kaynağı… Akdeniz’in laciverte çalan mavisi ile tuzlu suyun yıkadığı kumsalların dokusunu, denizin cömertliğini sunumlara taşıyan Harena ise özellikle dikdörtgen formluyla balık tabağı sunumları meze sunumları için oldukça ideal.

 

Bonna Harena Koleksiyonu

Balık sunum tabağı ve mezeler için Harena Koleksiyonu

Beyazın saf zarafetiyle balık tabağı sunumları

Ben her daim sade şıklıktan yanayım diyorsanız bir Can Yaman tasarımı olan Halo tam size göre. Bonna’nın DNA Paris Design Awards 2022’de ödül alan koleksiyonlarından olan Halo bembeyaz görüntüsüyle balık sunum tabağı olarak muhteşem bir seçimdir. Özgün tasarımı ve premium porselen kalitesiyle öne çıkan Halo, kalabalık masalarının en çok tercih edilenlerinden. Halo’nun çaba gerektirmeyen sadeliğiyle benzersiz tariflerinizin sade ve şık sunumla buluşmasını sağlayabilirsiniz.

 

Bonna Halo Koleksiyonu

Halo Koleksiyonu

 

Akdeniz kıyıları ile Portekiz sokaklarından ilham alarak tasarlanan Viento Koleksiyonu ise mavi ve bej renkleriyle hem şık hem de kullanışlı bir seçenek ortaya çıkıyor. Viento istiflenebilir tasarımı, çizilmeye dayanıklı yapısı ve kenar çıtlamasına karşı sunduğu garantisiyle işletmelere fonksiyonel faydalar da sunuyor. Siz de balık ve meze sunumlarınıza zarif ve bir o kadar da dayanıklı bir tabak seçkisi arıyorsanız en ideal seçeneklerden birinin Viento olduğunu söyleyebiliriz.

 

Viento Bonna Poselen

Viento Koleksiyonu

 

Sunumlarını yorucu ve gereksiz detaylardan uzak, dingin ve birbirini tamamlayan parçalar ile desteklemek isteyenlere hitap eden Hygge Koleksiyonu ise, yaratıcılığa minimal bir eşlikçi arayanlar için harika bir alternatif. “Soframı kurarım ve yalnızca ihtiyacım kadarını kullanırım.” diyorsanız doğanın sade, saf ve akıcı düzeninden ilham alan Hygge ile balık ve meze keyfinizin bol olacağı kesin. Hygge, balık tabağı sunumları ve meze tabağı olarak birçok alternatif forma sahip.

 

Bonna Hygge Koleksiyonu

Hygge Koleksiyonu

 

Tabak seçimini yaptıysanız geriye masanızı diğer detaylarla süslemek kalıyor. Ahşap sunum tahtaları, deniz kabukları gibi tematik detaylarla sofra sunumlarınıza son dokunuşu yapabilirsiniz. Şimdi artık misafirlerinizi ağırlamak için hazırsınız! Daha fazla koleksiyon için tıklayın.

Yaz boyunca çok keyifli ve bol lezzetli soflarınız olsun…