Cafe Mutfak Malzemeleri Nelerdir?

Yeni bir cafe açmak veya cafenizdeki mutfak malzemelerini yenilemek istiyorsanız planlı bir şekilde ilerlemenizde fayda vardır. Öncelikle ihtiyaç duyulan cafe mutfak malzemeleri belirlenebilir.

Cafe mutfak malzemeleri listesinin seçimi, ev mutfak malzemelerine oranla daha farklıdır. Örneğin, ev için 6 veya 12 parça fincan takımı yeterli olurken, cafe için daha fazla sayıda alınır. Diğer yandan ise cafe mutfaklarında kullanılan tepsi ve tencere gibi malzemelerin boyutu oldukça büyüktür çünkü her gün onlarca kişiye hizmet edilir.

Aynı zamanda cafe kullanımına uygun olarak dayanıklılık gösteren ürünler tercih edilebilir. Bu ürünler sık kullanılacağı için cafe malzemeleri seçimi konusunda titiz ve hassas davranmak gerekir. Özellikle de malzemelerin birbirini tamamlaması, birbiri ile uyum içinde olması şık sunumlar için faydalı olur. Bu nedenle cafe için gerekli malzeme listesi toptan seçeneklerini değerlendirmek işletmeniz için daha avantajlı olur.

Cafe Mutfak Malzemeleri Listesi

Konforlu ve işlevsel kullanım için seçilecek mutfak malzemesinin yapısal özellikleri önemlidir. İhtiyaç duyulan her malzemeye anında ulaşabilmeniz için her çeşit araç gereçe eksiksiz sahip olmanız gerekir. Cafenizin mutfak bölümünü tamamlamanıza yardımcı olacak cafe malzemeleri listesi ise şu şekildedir:

  • Endüstriyel mutfak malzemeleri
  • Cafe bar malzemeleri
  • Porselen kahve bardağı
  • Kahve sunum tabakları
  • Servis tepsileri
  • Porselen servis tabakları
  • Espresso ve cappuccino gibi farklı çeşitte fincan modelleri
  • Porselen fincan çeşitleri ve fincan tabakları
  • Kronik kupa
  • Kaşık çatal setleri
  • Bıçak çeşitleri
  • Porselen tuzluk ve biberlik
  • Su bardağı
  • Çay bardağı ve tabakları
  • Peçetelik

Görüldüğü gibi pek çok çeşitte cafe mutfak malzemeleri bulunur. Sizin dikkat etmeniz gereken ise cafenizin menüsünde yer vereceğiniz ürünler için uygun malzemeler tercih etmenizdir. Örneğin kulpsuz kahve fincanı modelleri cafelerde sıklıkla kullanılır. Buna benzer şekilde kahve çeşidine göre değişen fincan modelleri de çok fazla talep görür.

Listedeki malzemelere göre ihtiyacınızı karşılamak için ne tarzda bi cafe açacağınızı daha önceden belirlemenizde fayda vardır.

RIT01CF - bonna - Cafe Mutfak Malzemeleri Nelerdir?Tükendi
Rita Çay Fincanı 230 cc
RIT01CF
Ürün Detayları
NOTBNC01ESP F 4ST - bonna - Cafe Mutfak Malzemeleri Nelerdir?
Notte Banquet 2’li Espresso Fincan Seti 439.00 
NOTBNC01ESP-F
Sepete Ekle

Cafe için Toptan Mutfak Malzemesi Nereden Alınır?

Cafeniz için toptan mutfak malzemesi almak daha avantajlı olur. Bu sayede tüm malzemeleri bir bütün halinde elde edebilirsiniz. Hem zamandan tasarruf etmiş olur hem de cafenizde daha düzenli alanlar oluşturmuş olursunuz. Cafe mutfak malzemelerini toptan almak içinse, gönül rahatlığıyla Bonna’yı tercih edebilirsiniz. Bonna ile birlikte en yoğun cafe masalarının bile eşsiz sunumlarla buluşmasını sağlayabilirsiniz.

Farklı ihtiyaçlara uygun kişiselleştirilmiş ürünlerle müşterileriniz için yeme-içme deneyimini mükemmelleştirebilirsiniz. Bonna tasarımları arasında yer alan Sway, Aura Black Berry, Halo, Kaff, Mood ve Piuma gibi özel koleksiyonları inceleyerek cafenizin dekorasyon tarzına uygun bir seçimde bulunabilirsiniz.

Zarif ve zamansız tarzını yansıtan ürünler, gündelik yemek dünyasını ve ambiyansını daha rahat yansıtır. Özgün detaylarla tasarlanan ve yumuşak kıvrımlara sahip malzemeler, cafenize daha karakteristik özellikler kazandırır. Yeni açılacak ya da yenilenecek cafeler için pek çok çeşitte cafe mutfak malzemeleri seçeneği mevcuttur.

Bonna Cafe Mutfak Malzeme Modelleri ve Fiyatları

Bonna cafe mutfak malzemesi modelleri, kenar kırılma direnci özelliği ile en katı standartların gereksinimlerini bile karşılayarak güvenle kullanmanız için tasarlanır. Ürünlere verilen saydamlık ve fildişi beyazı rengi, eşsiz bir parlaklık sunar. Ayrıca estetik kaygıların yanı sıra, ürünler uzun ömürlü olmanın beraberinde istiflenebilir özelliğe sahiptir.

Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan cafe malzemeleri, birbirinden farklı sunumlarda değerlendirilebilir. Bu farklılık fiyatlarda değişikliğe sebep olur. Fiyatlar belirlenirken; içeriği, dayanıklılığı ve kullanım ömrü gibi faktörler ele alınır.

Kullanım amacı, kullanım alanı ve ürün özellikleri başta olmak üzere birçok etken fiyatların birbirinden farklı olmasına sebeptir. Örneğin, tercih edeceğiniz ürün özel bir tasarıma sahip ise diğer ürünlere oranla daha farklı fiyatlarda olur. Ayrıca özel bir koleksiyonun parçasıysa da fiyatlar daha farklı olur.

Cafenizin dekorasyonu, mutfak malzemeleriyle tamamlanır. Aynı zamanda tasarım ve fonksiyonelliğin harika bir bütünlüğünü elde edebilirsiniz. Bonna cafe mutfak malzemeleri ile bu bütünlüğü yaşayabilir, cafe dekorasyonunuzu estetik ve işlevsel bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

COR300KMUG - bonna - Cafe Mutfak Malzemeleri Nelerdir?Tükendi
Core Kulpsuz Kupa 300 cc
COR300KMUG
Ürün Detayları
KAF01ESP F - bonna - Cafe Mutfak Malzemeleri Nelerdir?
Kaff Espresso Fincanı 75cc
KAF01ESP-F
Devamını oku

Cafe Mutfak Malzemeleri Numune Talebi

Cafeniz için dilediğiniz mutfak malzemesini almadan önce numune talebinde bulundurabilirsiniz. cafe mutfak malzemeleri numune talebi veren firmalar arasında yer alan Bonna bu konuda kolaylık sunar.

Numune talebinde bulunmak için; ad soyad, işletme ismi, e-posta, telefon, numune talep edilen ürün kodları ve kargo adres bilgilerini girmeniz yeterlidir. Ayrıca iletmek istediğiniz mesajınız varsa sizin için tanınan “Notunuz” bölümüne yazabilirsiniz.

Numune talebinde bulunmanızın ardından kısa süre içerisinde size geri dönüş sağlanır. Numune talebinde bulunmanız sayesinde hangi ürünün cafeniz için uygun olduğuna karar verebilirsiniz.

Cafe Mutfak Malzemelerinde Neden Porselen Ürünler Tercih Edilmelidir?

Cafelerde kullanılacak mutfak malzemeleri için porselen ürünler daha çok tercih edilir. Porselen mutfak malzemeleri cafenizin daha şık ve daha kaliteli bir görünüm kazanmasını sağlar. Son zamanlarda trend olan porselen mutfak gereçleri, darbelere karşı dayanıklı ve güçlü olmasıyla dikkat çeker.

Sahip olduğu pürüzsüz yüzeyi sayesinde su emme oranı düşüktür. Bu özelliğide daha kolay temizlenebilme avantajı sunar. Leke tutmaya yatkın olmadığı için bakımı oldukça kolaydır. Porselen ürünlerin tercih edilmesinin bir diğer sebebi ise hijyenik ve doğal maddelerden üretilmesidir.

Cafe mutfak malzemeleri içinde oldukça sağlıklı bir tercih olarak görülür. Aşırı soğuk ve sıcaklara karşı direnç gösteren yapısı ise uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Porselenden üretilen tabak, çaydanlık, fincan ve kupa gibi ürünler ilginç tasarımlara sahip olduğu ve hoş bir görüntü oluşturduğu için pek çok işletmeci tarafından tercih edilir.

Siz de işletmenizde özgün tasarımlı ve şık cafe malzemeleri kullanarak müşterileriniz için özel sunumlar hazırlayabilirsiniz. Bonna kalitesini sunumlarınıza yansıtmak için koleksiyonlara göz atabilir, cafenizde uzun süre kullanabileceğiniz dayanıklı ürünlere ulaşabilirsiniz.