Misafirleriniz için hazırlayacağınız yemekler kadar sofra düzeni de bir hayli önem taşır. Birbirinden farklı son moda yemek takımı modelleri ile sevdiklerinizin hem damak tadına hem göz zevkine hitap edebilirsiniz. Modern ve klasik çizgilerin buluştuğu sofra takımları arasından zevkinize uygun olanı seçebilirsiniz. Mavi, kırmızı, turuncu, sarı, siyah ve beyaz gibi farklı renkler arasından tarzınıza uygun olanı bulmanız mümkün. Yaldızlı, çiçek desenli son moda yemek takımı 12 kişilik ve 6 kişilik seçenekleri ile Bonna ürünleri, damak tadının yanı sıra sunumlarınıza da renk katar.

Tabakların Kırılma Direnci

Modern Yemek Takımları

Modern sofra takımları ile misafirlerinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Her zevke uygun tasarlanan modeller arasında öne çıkan renkli yemek takımı çeşitleri, canlı ve göz alıcı renkleri ile sofralara farklı bir hava katar. Gösterişli, parlak ve göz alıcı modelleri sevenler için hazırlanan renkli tasarımların içeriğinde sıcak ikramlar, pasta ve servis tabakları, tuzluk ve biberlik, çorba kâsesi gibi pek çok ürün yer alır. Modern sunumlar sayesinde farklı renklerin uyumu sofraya yansıtabilir. Kırmızı, siyah, beyaz gibi farklı tonlar arasından zevkinize uygun olanı seçebilirsiniz. Masa örtüsü ile uyumlu şekilde sofranızı hazırlayabilir, misafirlerinize güzel bir ikram sunabilirsiniz.

Bonna Porselen Üstün Işık Geçirgenliği

Klasik Yemek Takımları

Geçmişin izlerini taşıyan klasik yemek takımları, retro stilden vazgeçemeyenlerin imdadına yetişir. Sade fakat bir o kadar şık sofralar hazırlamak istiyorsanız klasik yemek takımlarından yana tercihinizi kullanabilirsiniz. Seramik ve porselen yemek takımı modelleri arasından zevkinize uygun olanı kolaylıkla seçebilirsiniz. Şık olduğu kadar kullanışlı ve dayanıklılığı ile öne çıkan klasik tasarımlar sayesinde misafirlerinize hoş bir sunum yapmanız mümkün.

Dilerseniz her an kullanabileceğiniz 18 veya 22 cm tabak ölçülerine sahip günlük yemek takımı çeşitlerinden de yardım alabilirsiniz. Çekirdek aileniz için en şık olanı seçebilir, günlük kullanımda bile sofraların özenli olmasına dikkat edebilirsiniz. Mavi, yeşil ve siyah yemek takımı renkleri arasından zevkinize uygun olana göz atabilirsiniz.

Tabakların çizilme mukavemeti

Boyutlarına Göre Yemek Takımları

Yemek seti seçerken en önemli noktalardan birisi de boyutudur. Yaşadığınız ortamda küçük bir masa üzerine sofra kuracaksanız küçük ebatlara sahip sofra takımlarından yana tercihinizi kullanabilirsiniz. Böylelikle sofrada daha fazla alan açıp tabak sayısını artırabilirsiniz. Özellikle 17 cm olarak üretilmiş tabaklar, bunun için ideal olur. Böylece kalabalık görüntü oluşmasını da önleyerek masa üzerindeki karmaşıklığı ortadan kaldırabilirsiniz. Eğer kullandığınız masa büyük ise dikdörtgen şeklinde tasarlanan veya 22cm ve daha büyük boyutlardaki tabaklarınızı sofrada rahatlıkla kullanabilirsiniz. Büyük masalarda dikdörtgen şeklindeki salata ve tatlı tabaklarını masa üzerine kolaylıkla sığdırabilirsiniz.

6 kişilik Yemek Takımı Önerileri

Daha çok çekirdek ailelere hitap eden 6 kişilik yemek takımı, kalabalık olmayan mütevazı aile sofraları için oldukça uygundur. Farklı renk, ebat ve kalitede üretilen sofra takımları arasından zevkinize uygun ve kaliteli olanla sofralarınızda şıklık yaratabilirsiniz. Sıcaklık değişimlerine dayanıklı olan porselenler, bulaşık makinesinde güvenle yıkanabilir. İçerisinde yer alan servis, yemek tabağı, çorba kasesi, sosluk, tuz ve biberlik ile sofralarınızda her an istediğiniz görünümü yaratabilirsiniz. Günlük yemek takımları kullanımda 6 kişilik olan takımı tercih edebilir, zarif ve şık bir sofra sunumu ile sevdiklerinizin göz zevkine hitap edebilirsiniz.

12 kişilik Yemek Takımı Önerileri

Geniş Aile yapısına sahipseniz veya evinizde sıklıkla misafir ağırlıyorsanız, 12 kişilik yemek takımı ile sofralarınızı tam ve eksiksiz bir biçimde hazırlayabilirsiniz. Tercihiniz sadelikten yana ise üzerinde süslemenin az olduğu, tek renge sahip modeller, sizin için ideal bir seçim olabilir. Sofra takımını uygun masa örtüsü ve aksesuarlar ile kombine edebilirsiniz. Böylece sofradaki uyumu ve şıklığı daha belirgin bir hâle getirebilirsiniz.

18 Parça Yemek Takımı Önerileri

Geniş ve kalabalık ailelerin tercihi, 18 parça yemek takımı yönünde olabilir. Farklı renk ve desende üretilen modeller, sofralarınızda istediğiniz görünümü elde etmenize yardımcı olur. Modern veya klasik tarzdaki 18 parça yemek takımı içerisinde kâse, yemek, pasta ve servis tabağı, sosluk, tuzluk ve biberlik başta olmak üzere pek çok ürün çeşidi bulunur. Hazırlamış olduğunuz ara ve ana ikram, tatlı, meze, salata gibi pek çok lezzetin sunumunu 18 parça olan takım ile yapabilirsiniz. Günlük veya özel anlarda kullanabileceğiniz ürünler ile sofralarınızda fark yaratabilirsiniz. Özellikle restoran veya cafe tabağı olarak kullanılan parçalardan hoşlanıyorsanız bu tip setlere şans verebilirsiniz.

24 Parça Yemek Takımı Önerileri

Geniş bir aileye yapısına sahipseniz 24 parça yemek takımı ile sofralarınızı donatabilirsiniz. Klasik ve modern desenlerin bir arada yer aldığı 24 parça porselen seti ile hazırladığınız menüyü eksiksiz olarak sofraya yansıtabilirsiniz. Özel günlerde veya günlük hayatta kullanılmak üzere seramik takımlardan yardım alabilirsiniz. Bunun yanı sıra porselen, çelik ve stoneware yemek takımı modelleri ile hem kaliteyi hem şıklığı bir araya getirebilirsiniz.

Kare, dikdörtgen, yuvarlak gibi farklı şekillere sahip sunum takımları arasından masanın boyutuna ve ölçüsüne uygun olanı seçebilirsiniz. Kare yemek takımı ve yuvarlak modeller sofrada daha az yer kaplarken karmaşık görünümün de önüne geçebilir. Böylece farklı ziyafetlerde de masada yer açabilirsiniz. Dikdörtgen modellere yönelerek masa üzerinde şık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Seramik yemek takımları ve uygun aksesuarı, masa örtüsü ile kombine edebilirsiniz. Böylece sofralarda mükemmel bir uyum yakalayabilir, misafirlerinizin göz zevkine hitap etmeniz mümkün. Buna ek olarak sofralarınızı cafe veya espresso bardağı gibi farklı ürünlerle zenginleştirebilir, yemek keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz.