Restaurant Brunch İçin En Şık Porselenler

Brunch servislerinizi daha şık ve çekici hale getirmek istiyorsanız, porselen takımlardan yararlanabilirsiniz. Brunch menüsü olan bir restoran sahibiyseniz sunumunuzu doğru bir şekilde yaparak ziyaretçilerinizin keyifli bir deneyim elde etmesini sağlayabilirsiniz. Kahvaltı ile öğle yemeğinin birleşimi olarak nitelendirilen brunch, en şık yemek takımları ile daha zarif bir öğün haline gelir.

Hazırladığınız yiyecekleri daha iyi bir şekilde sunmak, müşterilerinizin daha hoş vakit geçirmesini sağlamak istiyorsanız porselen takımlardan yararlanabilirsiniz. Minimal çizgileri başarılı bir şekilde yansıtan porselen takımlarıyla öne çıkan Bonna Porselen ile restoranlarınıza istediğiniz havayı kazandırabilirsiniz.

Brunch kahvaltı ya da öğle yemekleri fark etmeksizin her öğün için özel olarak tasarlanan seçenekler arasından restoranınızın ruhunu tam anlamıyla yansıtan parçalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Sık kullanıma karşı sağlam kalması başaran porselenler, uzun süreli bir kullanım ömrü sunmasıyla da öne çıkar. Sıklıkla yıkanmaya ve kullanılmaya karşı özel olarak dayanıklı hale getirilen ürünler, otellerden restoranlara kadar her işletmenin ihtiyaçlarına yanıt vermeyi başarır.

Çizilmelere karşı mukavemeti artırılan, günlük aşınmalar karşısında dayanıklı hale getirilen ve endüstriyel bulaşık makinelerinde rahatlıkla yıkanabilecek şekilde tasarlanan porselenler, brunch menülerinizi istediğiniz gibi sunmanıza yardımcı olur. Farklı ve işletmenizin tarzını ortaya çıkaracak zarif parçalar arıyorsanız Bonna’daki seçenekleri inceleyebilir, restoran ve otel brunchları için farklı sunumlar yapmaya başlayabilirsiniz.

HAL01BB - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık Porselenler
Halo Biberlik
HAL01BB
Devamını oku
HAL18DZ - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık Porselenler
Halo Düz Tabak 18 cm
HAL18DZ
Devamını oku
HAL12JO 1 - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık Porselenler
Halo Joker Kase 12 cm 350 cc
HAL12JO
Devamını oku
HAL22OV - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık Porselenler
Halo Oval Tabak 22cm
HAL22OV
Devamını oku
HAL40OV - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık Porselenler
Halo Oval Tabak 40cm
HAL40OV
Devamını oku
HAL01TZ - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık Porselenler
Halo Tuzluk
HAL01TZ
Devamını oku

Brunch’da Kullanılacak Tabaklar Nasıl Olmalıdır?

Sunum, servisinizin kalitesini belirleyen önemli faktörler arasında yer alır. Sofistike parçalarla lezzetli yemeklerinizi bir araya getirerek müşterilerinize farklı bir deneyim sunabilirsiniz. Bununla beraber farklı sunumlar sayesinde müşteri kitlenizi büyütebilirsiniz. Ayrıca başarılı sunumlar sayesinde yemeğinizin lezzetini öne çıkarabilir, marka bilinirliliğinizi artırabilirsiniz. Brunch servislerinde kullanılacak tabaklar sunulan yemek türüne göre değişkenlik gösterebilir.

Yiyeceklerinizi doğru bir şekilde tabaklayarak müşterilerinizi etkileyebilir, sunduğunuz yemekleri daha lezzetli hale getirebilirsiniz. Sade porselen tabaklarda renkli sebzeleri servis ederek yiyeceklerinizi belirgin hale getirebilir, sunumlarınıza minimal dokunuşlarda bulunabilirsiniz. İnce uzun tabaklarda farklı servisler yaparak misafirlerinize hoş bir deneyim sunabilirsiniz.

Porselen tabaklarla servis kalitenizi artırarak müşterilerinizi kolay bir şekilde memnun edebilirsiniz. Brunch porselenleri kare, yuvarlak ya da dikdörtgen gibi farklı şekillere sahip olabilir. Servis ettiğiniz yemeğin şekliyle zıtlık oluşturacak tabaklarda sunum yaparsanız daha etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz. Örneğin, omleti kare tabaklarda servis ederek farklı bir sunum yapabilirsiniz. Restoran brunch servisi yapıyorsanız, birbirinden farklı tasarımlara sahip porselen tabakları inceleyerek istediğiniz sunum için ihtiyaç duyduğunuz seçeneklere ulaşabilirsiniz.

Brunch İçin Yemek Sunum Malzemeleri

Brunch için Toptan Mutfak Malzemeleri Nereden Alınır?

Restoran ya da otellerinizde brunch servisi yapıyorsanız malzemeleri nereden alacağınızı bilmeniz gerekir. Bonna, HORECA yemek endüstrisinde yer alan işletmelerin sıklıkla tercih ettiği yerler arasında bulunur. Brunch yapmak ve sunumlarınızı etkileyici bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız, siz de Bonna’da yer alan porselen takımları incelemeye başlayabilirsiniz. Farklı ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde çeşitlendirilen ürünler, her işletmenin tarzıyla başarılı bir şekilde uyum sağlar.

Sade ya da zarif bir görünüm elde etmek istiyorsanız brunch tabak seçimi rahatlıkla yapabilirsiniz. Bununla beraber daha casual dizayna sahip porselenlere de sahip olan Bonna, her işletmenin kendisinden bir parça bulabileceği alternatifler içerir. Misafirlerinize etkileyici sunumlar yapmak ve brunch kalitenizi artırarak restoranınızı öne çıkarmak istiyorsanız Bonna’daki porselenleri inceleyebilir, aradığınızı kısa süre içinde bulabilirsiniz.

GEO08AKR 4 - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık Porselenler
Geo Kare Minimal 6,5*6,5*5 cm
GEO08AKR
Devamını oku
GEO07AUC 3 - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık Porselenler
Geo Üçgen Minimal 7,5*7*5 cm
GEO07AUC
Devamını oku
TST01KS 1 - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık PorselenlerTükendi
Taste Kase 5*10 cm
TST01KS
Ürün Detayları
TST11OSH - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık Porselenler
Taste Oval Sahan 11 cm
TST11OSH
Devamını oku
TST02STB 1 - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık PorselenlerTükendi
Taste Sunum Tabağı 26*18 cm
TST02STB
Ürün Detayları

Bonna Brunch Mutfak Malzeme Modelleri ve Fiyatları

Brunch restaurant sahiplerinin aralarından seçim yapabileceği pek çok seçeneğe sahip olan Bonna, müşterilerinize istediğiniz hizmeti vermenize yardımcı olur. Ani ısı değişimlerine karşı dayanıklı olacak biçimde dizayn edilen mutfak malzemeleri, uzun süreli bir kullanım sunduğu iyi bir seçenek haline gelir. Ayrıca işletmelerinizde çeşitli restoran yemek takımlarını stoklamak iyi bir fikir olabilir. Toptan servis tabakları satın alarak ek malzeme tedarik edebilir, kırılan tabak takımlarınızın yerine yenisini kolaylıkla koyabilirsiniz.

Boyut ve şekil gibi çeşitli özellikler bakımından kendi içinde çeşitli kategorilere ayrılan Bonna brunch mutfak malzemeleri arasında işletmenizin tarzına uygun olanı kolaylıkla bulabilir, müşterilerinize etkileyici servisler yapmaya başlayabilirsiniz. Piuma, halo, kaff, mood ya da minimals serilerini inceleyerek işletmeniz için uygun olan mutfak malzemelerine kısa sürede erişebilirsiniz. Beğendiğiniz mutfak malzemeleri için Bonna ile iletişime geçebilirsiniz.

Restorant Brunch Mutfak Malzeme Modelleri

Brunchlarda En Güzel Sunum Nasıl Yapılmalıdır?

Brunchlarda en güzel sunumları yapabilmek için işletmenizin kaliteli ve şık tabaklara ihtiyacı olur.

Halo serisi, farklı şekilleriyle dikkatleri üzerinde toplar. Yuvarlak ya da elips gibi farklı şekillerde üretilen seri, düz beyaz rengiyle öne çıkar. Böylece sofralarda zarif bir tema oluşturmak isteyen işletmeler için ideal bir seçenek haline gelir. Beyaz tabakları renkli yiyeceklerle donatarak farklı sunumlar yapabilir, müşterilerinizin daha keyifli bir deneyim elde etmesini sağlayabilirsiniz.

Ayrıca Bonna’da bulunan Minimals serisi, modern dokunuşlara sahip parçalarıyla dikkat çeker. Kesme tahtası şeklinde şık sunum tabakları, tadımlık kaşıkları ve kase şeklinde tabaklarıyla dikkat çeken seri, sunumlarına hareket katmak isteyen işletmelere hitap eder. Farklı şekillerde olan mutfak malzemeleri sayesinde sunumlarınıza ayrı bir hava kazandırabilir, daha sofistike bir görünüm elde edebilirsiniz. Bununla beraber küçük sunum parçalarında yumurta servis ederek sofralara kalite katabilirsiniz.

Çay ya da kahve servislerini Core serisiyle yapabilir, sofraların bütün haline gelmesini sağlayabilirsiniz. Açık büfe serisiyle de öne çıkan Bonna, farklı tasarımlara sahip tabakları ve kaseleriyle işletmelerin ihtiyaç duyabileceği bütün parçaları barındırır.

Bonna koleksiyonlarını inceleyerek işletmeleriniz için ideal mutfak malzemelerine erişebilir, sunumlarınıza zarafet kazandırabilirsiniz.

COR180KF 4 - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık Porselenler
Core Kahve Fincanı 180 cc
COR180KF
Devamını oku
COR300MUG 1 - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık Porselenler
Core Kupa 300 cc
COR300MUG
Devamını oku
COR70KT 4 - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık Porselenler
Core Kahve Fincan Tabağı 12 cm
COR70KT
Devamını oku
COR250KT 3 - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık PorselenlerTükendi
Core Kahve Fincan Tabağı 16 cm
COR250KT
Ürün Detayları
COR250KKF 6 - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık PorselenlerTükendi
Core Kulpsuz Kahve Fincanı 250 cc
COR250KKF
Ürün Detayları
COR300KMUG - bonna - Restaurant Brunchları İçin En Şık PorselenlerTükendi
Core Kulpsuz Kupa 300 cc
COR300KMUG
Ürün Detayları