Endüstriyel Porselen Mutfak Servis Ekipmanları Nelerdir?

Restoran açmayı ve işletmeciliğini yapmayı düşünen kişilerin dikkate almaları ve önceden araştırmaları gereken pek çok ayrıntı bulunur. Restoranın konsepti, menüsü, sunumda ve serviste kullanılan endüstriyel mutfak ekipmanları gibi birçok faktör misafirleri en iyi şekilde ağırlamaya yardımcı olur. Bonna porselen ürünleri ise kaliteli ve şık tasarımlarıyla birçok işletmenin tercihleri arasında yer alır.

Restoranlar için Porselen Mutfak Servis Ekipmanları Nelerdir?

Restoran mutfaklarında profesyonel restoran ekipmanları kullanılması gereklidir. Hazırlık, pişirme, soğutucu ve depolama ekipmanları dışında bir de servis ekipmanları bulunması gereken mutfaklarda bu ekipmanlar porselen olarak da tercih edilebilir.

Restoran mutfak malzemeleri olarak belirtmek gerekirse; porselen servis ekipmanları çukur ya da düz tabaklar, pizza tabakları, çorba kaseleri, sunumluklar, fincanlar ve baharatlıklar olarak sıralanabilir. Restoran mutfağında olması gerekenler işletme konseptine ve menüye göre değişkenlik gösterebilir. Bu nedenle ekipmanlar temin edilirken pek çok yönden araştırma yapmak faydalı olabilir. Hatta pizza restoranlarında porselen pizza tabakları ile servis yapılması işletme konseptine ve menüye uyumluluk açısından bir örnek olabilir.

RIT01CF - bonna - Endüstriyel Porselen Mutfak Servis Ekipmanları Nelerdir?Tükendi
Rita Çay Fincanı 230 cc
RIT01CF
Ürün Detayları
NOTBNC01ESP F 4ST - bonna - Endüstriyel Porselen Mutfak Servis Ekipmanları Nelerdir?
Notte Banquet 2’li Espresso Fincan Seti 439.00 
NOTBNC01ESP-F
Sepete Ekle

Oteller için Porselen Mutfak Servis Ekipmanları Nelerdir?

Otellerin açık büfelerinde göze çarpan lezzetli yiyecekler klasik beyaz porselen servisler içerisinde müşterilere sunulur. Salata kaselerinden düz tabaklara, sütlüklerden fincanlara, sunum tepsilerinden tadım kaşıklarına, sosluklardan baharatlıklara ve kupalara kadar otel mutfak malzemeleri de genellikle porselen olarak tercih edilir. Sunumları ortaya çıkaran beyaz porselenler aynı zamanda kullanım rahatlığıyla da ön plana çıkar. Dayanıklı yapısıyla öne çıkan porselen, pek çok işletme ve otel mutfağında beklentileri fazlasıyla karşılar, uzun ömürlü kullanım kolaylığı sağlar.

Cafeler için Porselen Mutfak Servis Ekipmanları Nelerdir?

Cafe servis malzemeleri de en az restoran ve otel mutfak ekipmanları kadar ayrıntılı araştırma süreci, hazırlık ve özen ister. İşletme büyüklüğü ve müşteri kapasitesine göre malzeme miktarındaki ihtiyaç değişmekle birlikte temelde edinilmesi gereken ekipmanlar hemen hemen aynıdır.

Cafe mutfakları nispeten küçük mutfaklar olabildiği gibi yiyecek hazırlama ekipmanları da bu detaylar dikkate alınarak tedarik edilebilir. Cafeler servis ekipmanları tabaklar, kaseler, fincanlar, salata tabakları, sunum tepsileri ve çay kahve fincanları şeklinde sıralanabilir.

Bar-cafe konseptinde hizmet veren mekanlarda ise atıştırmalıklar için özel tasarlanan porselen çerezlikler ve kaseler tercih edilebilir.

Bonna Endüstriyel Porselen Mutfak Servis Ürünleri

Bonna endüstriyel porselen mutfak servis ürünleri şık tasarımıyla öne çıkar. Bonna, yeme içme keyfini üst düzeye çıkarmayı hedefler. Her konseptin kendine özgü tarzıyla ve tasarımıyla sunulan yiyecekler ve içecekler deneyim keyfini yükseltir.

Başlangıç lezzetlerinden ana yemeklere hatta tatlılara kadar en lezzetli tatları profesyonel ve şık bir şekilde sunmayı kolay hale getirir. Kahve ve içecek deneyimi şık porselenlerle buluşur. Lezzetli kokteyllerin en güzel eşlikçilerini ve atıştırmalıkları sunmak üzere porselen şıklığını ve zarafetini ortaya koyar.

Bonna Servis Tabakları Dayanıklı mı?

Porselen kalitesi inceliğinden ve şeffaflığından kolaylıkla anlaşılabilir. Bonna servis tabakları ise kusursuz işçiliği ile hem şeffaflığı hem de dayanıklı yapısıyla ön plana çıkar. Zarif tasarımlar sırlanmış yüzeyleri ile çizilmeye de ekstra dayanıklıdır. Ani ısı değişimlerinden etkilenmeden sıcak ve soğuk ürünler ile birlikte rahatlıkla kullanılır.

Endüstriyel bulaşık makinelerinde kolayca yıkanabilir ve dayanıklılığıyla uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Servis ekipmanlarının kolay istiflenebilir tasarımları sayesinde özellikle otel mutfaklarında hem kolay depolanır hem de rahat bir kullanım deneyimi sunar.

COR300KMUG - bonna - Endüstriyel Porselen Mutfak Servis Ekipmanları Nelerdir?Tükendi
Core Kulpsuz Kupa 300 cc
COR300KMUG
Ürün Detayları
KAF01ESP F - bonna - Endüstriyel Porselen Mutfak Servis Ekipmanları Nelerdir?
Kaff Espresso Fincanı 75cc
KAF01ESP-F
Devamını oku

Endüstriyel Porselen Mutfak Servis Ekipmanı Satın Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Endüstriyel amaçlı porselen mutfak servis ekipmanı satın alırken dayanıklılık, kalite, tasarım ve ihtiyaca yönelik olup olmadığı durumlarına dikkat etmek gerekir.

Toptan endüstriyel mutfak malzemeleri tedarik edilirken, bütçe kontrolü yapmak da ayrıca önemlidir. Yüksek maliyetlerden kaçınırken kaliteden tasarruf etmek ise ilerleyen süreçte ürünlerin kullanım aşamasında bazı zorluklara yol açabilir. Bu nedenle mutfak servis ürünleri satın alınmadan önce ön araştırma yapılması, ihtiyaç maddeleri çıkarılarak maliyet hesaplaması yapılması faydalı olur.

Restoran açarken mevcut bütçeyi optimum seviyede korumak amacıyla numune ürünler sağlayan firmalardan ihtiyaca yönelik ürünler temin edilebilir ve satın alma yapmadan önce hem fikir edinilir hem de karar verme aşamasında etkili bir faktör olur.

Porselen Servis Tabağı Temizlerken Neye Dikkat Edilmelidir?

Porselen servis tabağında uzun ömürlü kullanım sağlaması için doğru temizlik adımları uygulanmalıdır. Yüksek derecede aşındırıcı kimyasal temizleyici maddeler kullanmak yerine mümkünse endüstriyel bulaşık makinelerinde ve doğru temizleyiciler ile yıkanmalıdır.

Çizilen ve aşınmaya uğrayan porselen ürünlerin yüzeyleri tam olarak arındırılamayabilir. Porselen servis takımlarını tellerle ve fırçalarla ovmadan daha yumuşak temizlik maddeleri kullanmak doğru olur. Elde yıkama yapılması gereken durumda ise yumuşak süngerler ve toz yapıda olmayan temizleyiciler tercih edilmeli. Toz yapıda olan temizleyicilerin porselen ürünlerin yüzeylerini aşındırma derecesi daha yüksek olabilir.

Bonna ürünleri, porselenin dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanım olanağı sunar. Kalitesiyle, tasarımlarıyla ve şık çizgileriyle göze çarpan Bonna porselen ürünlerine siz de kafenizde yer verebilir, konuklarınıza modern sunumlar hazırlayabilirsiniz.